Och så valde du oss….

Från början….

Det var den 3 Mars 2010 som vår resa började, det var då vi fick ett plus och vi började längta efter dig. Sedan tog det ju så lång tid, 9 månader är alldeles för lång tid för att få vänta på det allra vackraste och mest dyrbara. Det var många planer och saker som vi ville ordna med innn du kom, vi köpte barnvagn, spjälsäng, målade om, bonade åt dig, köte kläder, förberedde för att just lilla du skulle titta ut. Men du låg och hade det gott i magen, lite för gott tyckte mamma, du levde livet och ville inte komma ut. Så 12 dagar efter BF så var mamma trött, behövde sova, få en sömntablett på förlossningen, väl där visade det sig att jag redan var öppen 5cm och det blev ingen sömn. Värkarna kändes knappt förens droppet gjorde sitt, vid 11.00 hade jag starka värkar och vid 12.14 tittade du ut. Det vackraste jag någonsin skådat och tårarna rann på våra kinder, det allra vackraste barnet, så ren och hel och fin…i tre timmar låg du på mitt bröst, kikade med dina stora ögon på din mamma och pappa, säkert förvånad över vart du nu hamnat.

Efter tre timmar skulle du vägas och mätas, du din lilla krabat som valt oss. 43cm lång och 2365g tjock, en helt underbar, lite liten bebis! Och det var där vår nya resa började….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>