Från inget till allt!

Livet fascinerar mig så enormt mycket. Finns inget som tar upp så mycket tankeverksamhet som tankar kring livet. Jag förundras verkligen över miraklet att ett barn skapas. Jag är så fascinerad över att min lilla prins legat i min mage. Att han från början inte varit någonting till att bli mitt allt. Det är rätt läskigt ibland när man tänker på hur saker och ting fungerar, hur kroppen fungerar, att man kan skapa ett liv, att två människor kan skapa ett liv tillsammans, ett liv som blir deras barn, med DNA som kommer från mamman och pappan. Det är otroligt häftigt, och verkligen beundransvärt. Den processen man går igenom när man väntar barn är verkligen något jag skulle vilja unna alla. Känslan av att få vara mamma/pappa är något jag verkligen skulle vilja ge alla de som vill bli föräldrar. Jag skulle vilja att alla som vill och kan kommer få uppleva känslan av att ha ett liv som växer i magen, känna sparkar, gå och vänta, drömma, vara nyfiken och bygga upp bilder av hur det kommer bli när man blir en till familjemedlem. Jag vet dock att alla inte kan få egna barn på naturlig väg, men jag önskar alla att de någon gång får uppleva känslan av att hålla ett barn i sin famn, ett barn som är ens eget, vare sig det kommit till din värld på naturligt värld, med hjälp av tekniken eller genom andra människor via adoption. Jag önskar alla, som vill ha barn, att de någon gång i livet kan få egna barn, få uppleva allt det där vackra med livet, allt det där underbara och villkorslösa som barn ger. En kärlek som är obeskrivligt stor!

Jag är så tacksam för min son, han är det absolut vackraste och dyrbaraste jag har, det finaste som hänt. Han är en unik, speciell gåva, och det som är så fantastiskt är att jag och Ted skapat honom, han är vårat kött och blod, vår guldklimp, vår son! Livet är en fantastisk gåva, som man ska ta tillvara, ett privilegium man gärna glömmer bort! Att få barn är att få en gåva för livet, något man ska vara rädd om. Varje dag med Noel är en gåva, och jag måste verkligen ta tillvara på denna gåva. Man vet aldrig hur många av livets dagar man får tillsammans, men de dagar man får, de ska man värna om, ta tillvara och göra det bästa utav av!

Livet fascinerar mig oändligt mycket, det skrämmer mig och gör mig liten. Men, livets ljusa sidor gör mig stor, trygg och otroligt tacksam. Det finns så mycket vackert i livet, och när man kan se det vackra från den mörka sidan, då uppskattar man det som allra mest.

Jag trodde livet med Noel skulle vara annorlunda, inte som det är idag. Men för vissa saker är jag otroligt tacksam. Jag tänker på ett helt annats sätt än vad jag kanske gjorde innan. Istället för att klaga på det jag inte har/fick är jag istället tacksam för de jag fått och för det jag har och får uppleva. För ett år sedan kunde jag känna mig ledsen över de dagar jag inte fick spendera ute i det vackra vädret, då jag istället var sjukskriven pga graviditeten, men i efterhand kan jag känna att jag borde varit så mycket mer tacksam för de dagar jag faktiskt mådde bra och fick vara ute och njuta. Det handlar nog inte så mycket om att tänka att andra har det värre, för det finns alltid någon som har det värre och man kan aldrig jämföra liv med liv, problem med problem. Utan för mig handlar det nog mycket om att hitta saker i livet som får mig att kämpa vidare, se ljuset i mörkret och lära mig att uppskatta de små, fina sakerna i livet. Jag måste tänka att en dag hemma är bättre än ingen, även om jag helst vill kunna vara hemma helt och hållet!

Livet måste levas, det måste uppskattas, livet är en gåva, en gåva man måste vara rädd om, och inte ta för givet!

Tänk att ingenting kan bli ens allt på så kort tid!

En utslagen hjälte….

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Från inget till allt!

  1. Din näst sista kommentar är så sann.
    Livet måste levas……..osv.
    Något vi alla borde ta fasta på.
    Mycket tänkvärt .
    Kram till Er alla – inte minst lilla super man.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>