Påsken…

Påsken är snart slut, och vi har inte firat något speciellt…Men ändå väldigt speciellt, vi rymde ju ett tag från sjukhuset för att fira med Teds familj, och det var verkligen hur underbart som helst. Vi höll oss hemma hos oss då det är smidigast eftersom vi har syrgas hemma. Vi åt traditionell påskmiddag med ägg och köttbullar och spelade spel. Om det är något jag älskar med våra familjer så är det att de båda gillar att umgås och att spela sällskapsspel. Mitt lag förlorade dock, vi spelade killar mot tjejer som Noels kusin Viggo bestämt, det var Trivial pursuit Disney, det gick sådär…

Hur som helst så uppskattade vi verkligen möjligheten att få fira hemma med familjen, alla dagar är speciella, men högtider vill man gärna fira på hemmaplan med familj och vänner..

Noel fick mycket fint i sina påskägg och vi andra fick massa godis att smaska på! Det har varit en härlig påsk på många vis. Idag mår Noel lite bättre, känns som att antibiotikan verkligen hjälpt och hans värden är bättre. Vi fick åka hem igår, och denna natt blev således den första hemma sen innan påskhelgen. Vi hade tänkt att sluta med nattmaten, Noel äter var tredje timme och vi hade tänkt försöka med att sluta med 03-målet. Det gick sådär inatt, Han kräktes efter ett fram till två och sen somnade han om, varav han vaknade vid fyra och var vrålhungrig…Maten blev försenad och allt lite rubbat, men vi kommer ge större mängder under dagen nu och försöka skippa 03-målet inatt igen, får se hur det går. Han är så pass stor nu att han borde klara sig utan mat mitt i natten, och det vore verkligen skönt för oss att slippa gå upp och mata mitt i natten, då Noel ändå sover. Vi får se hur det går….

Just det, prinsen har växt, är nu hela 57 cm och väger runt 5kg igen!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Påsken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>