BIVA Stockholm

Noel blev allvarligt sjuk igår morse, man beställde en intensivvårdsambulans som transporterade upp honom till Stockholm igår eftermiddag. Nu ligger han på BIVA här på Astrid Lindgren. Han har allvarlig hjärtsvikt och svåra andningsproblem. Det är just nu stabilt men långt ifrån bra.

Vi får inte ha varken mobiler eller tillgång till dator nere på BIVA…uppdaterar när ork och tid finns….

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “BIVA Stockholm

 1. Vad ledsen jag blir över att Noel mår så dåligt :-(

  Ville bara säga att vi är några mammor (minst en till som läser din blogg och haft mailkontakt med dig) till barn med diverse ”knas” som ska ses i Solna ikväll (just eftersom en av oss ofta ligger på ALB med sitt barn och vi ville att hon skulle kunna vara med även om de ligger inne om hon orkar och har lust) så om ni behöver något, varm mat eller så, så får du gärna höra av dig, vi hjälper gärna till.

  Kram!

 2. :( Nej! Vad ledsen jag blir när jag läser att Noel inte mår bra…!

  Jag tänkte skriva precis det som Karolina skrev – att Karolina, jag och några till befinner oss alldeles i krokarna. Jag skickar ett mail till dig med mitt mobilnummer. RING om vi kan hjälpa till med något. Vad som helst!

  Kramar!!

 3. Vännen.
  Vad fint det var att få träffa dig igår.
  Aldrig Aldrig upplyftande att ses på sjukhus.
  Jag vill att du ska veta att både Pelle och jag tänker på Dig. Ted och så klart Noel.
  Omtanke. Styrka och en massa Kramar.

 4. Skriv din kommentar här!

  Jag blir ledsen av att läsa att Noel har blivit jättesjuk igen. Sänder styrkekramar så han blir frisk snart och att ni kan åka till Lund som planerat.
  Många varma kramar till dig Carolina och till Ted.

  Noel får massor av kramar och pussar från mig.
  Snälla ni, ge honom mina kramar och pussar.

  Tänker på er i massor varje dag.

  HEJA NOEL,

  jag håller på dig så att du fixar detta även denna gången.

 5. Första gången jag tittar förbi din blogg, oh jag stannade.. upptäckte vi ändå har något gemensamt..

  Jag sänder vaaaarma kramar till er och hoppas ni snart kan andas ut <3 KRAM

 6. Finaste, finaste Noel! Jag läser om dig varje dag och tänker mycket på dig fast jag aldrig träffat dig eller dina föräldrar. Du finns i mitt hjärta och jag beundrar dig så för din kämpaglöd!
  Kramar till er alla!

 7. Jag säger som många fler här. Som du och Noel berör mig trots att jag inte känner er, aldrig har träffat er. Mina tankar och kramar sänder jag till er. Håller min tumme hårt att Noel snart ska bli bättre. Lilla fina kämpe, finaste Noel, så mycket som du tvingats gå igenom. Du är en helt unik liten pojke. Jag förstår att din mamma och pappa (mormor och många fler) är så stolta och över dig.1000 Kramar, Rosita

 8. Älskade Noel……….idag är du 6 månader………jag tänker på dig…………vi är många som tänker på dig……du finns i så många hjärtan och när jag tänker på dessa 6 månader…din kamp…din mamma och pappas kamp…hur ni kämpar i allt…….det kommer tårar…de är fyllda av hopp…de är fyllda av kärlek…de är fyllda av oro…de är fyllda av omtanke och av ödmjukhet i allt det som ni går igenom.

  Idag gick jag ute i solen…kunde inte komma till ro…hur kan man det när man är så långt ifrån och hjärtat mitt är hos er………….jag luktade och kände att det var sommardoft…det var häggen som slagit ut hos oss…gräs som var nyklippt…..solens strålar värmde min arm….ändå frös jag lite…..men så fylldes jag av sån kärlek…jag tänkte på dig mitt kära barnbarn..såsom jag alltid gör…..jag tänkte på att just idag på din halvårsdag så lyste solen…jag önskade att strålarna skulle nå dig…kära älskade lilla pojken vår……vårat allas hjärtebarn…en stund i taget……ett steg i taget…vi håller dig i handen är där med dig….skickar all kärlek…all styrka…all energi…all sol….alla kramar till dig lilla Noel….allt till dig Noel….Älskar dig…..kramar/Mormor

 9. Tänker på er varje dag…
  Hoppas Noel snart mår bättre igen!
  Många kramar till er fina familj!

  Och till Noels mormor: Så otroligt fint skrivet! Jag fick tårar i ögonen… Stor kram till dig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>