Mitt hjärta smälter…

Du har börjat att le på riktigt nu, sådär så att hjärtat smälter. Du kikar på din älg och du skrattar…Du gör mig knäsvag av glädje och kärlek. Det är som att hela marken försvinner och vi svävar iväg på små rosa moln. Du är så vacker, så otroligt fin när man ser hur lycklig du är. Du ler med ögonen och du låter när du skrattar, ett ljud – kchiii….Jag skrattar med dig, du är så underbar. Det är en sådan fantastisk gåva att få se sitt barn le och skratta, och som vi har väntat. Det är ett bevis på att du mår bättre, att du mår bra i kroppen. Ett bevis på kärlek och glädje. Och ingen kan utstråla det så som du.

Att du sedan skrattar och ler på en stor, mörk, läskig sal uppkopplad med massa slangar och sladdar…det bryr jag mig inte om…det där skrattet, det får allt annat jobbigt att försvinna….

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Mitt hjärta smälter…

 1. Det finns inget bättre än ett leende från sitt älskade barn!=)

  Återigen, jättevackert skrivet av dig!

  Kram!

 2. underbart carolina! jag blev så glad idag när jag läste ditt mess och jag håller verkligen tummarna inför nästa vecka!

  puss från oss!

 3. Skriv din kommentar här!

  Vad roligt att läsa att Noel verkar må bättre nu. Jag blir så oerhört rörd och glad av att se Noel skratta och le på dessa underbara bilder.
  Kämpa på lille vän, vi är sååå många som tänker på dig och vill att du ska få må bättre igen. Noel, du vet väl att du har fantastiska föräldrar.

  Tänker väldigt mycket på er alla 3 och skickar många styrkekramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>