Beundransvärt

Bredvid oss ligger en liten flicka som är hur söt som helst..hon har kämpat i 1,5 år nu. Igår satt jag i köket och pratade med hennes mamma, en fantastisk människa, vi delade många tankar och känslor. Vi drack kaffe och skrattade, pratade om livet, talade sorgset om våra barns sjukdomar…

I veckan som kommer åker vi till Lund, för att Noel ska kunna fortsätta leva. I veckans som kommer flyttar dom till ett hem för barn som snart kommer somna in…deras dotter kommer inte klara sig, läkarna kan inget mer göra. Det är tragiskt och sorgligt, fruktansvärt och orättvist.

Varje gång jag ser dem så ler dom mot mig, hälsar och frågar hur vi har det, hur Noel mår. Jag beundrar dessa föräldrar. Dom är fantastiska människor och otroligt vackra föräldrar till ett sjukt barn som inte kommer få leva kvar på vår jord….jag är glad att hon valde dom, för hon valde precis rätt…..

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Beundransvärt

  1. Fy vilken galen värld vi lever i….. Ge föräldrarna en stor stor kram innan ni åker. Så galet att livet kan kan se så annorlunda ut….

  2. Grattis på din allra första morsdag och stort lycka till den 31a….håller alla tummar som går att det ska gå bra för er!!

    Jag är ingen stor bloggläsare, kommer inte ihåg hur jag ramlade in på din blogg…..jag brukar efter att han läst en blogg ett tag alltid börja irritera mig på den som skriver även om det handlar om sjuka barn etc.

    Men ju mer man läser om Noel och hans familj desto mer känner man för er. Eran kärlek lyser så stark genom dina ord och bilder. Du visar den styrka man får när man blir mamma, men du vågar även visa dig svag när det känns som att livet gett er för mkt att handskas med. Jag älskar att du skriver om Noel som erat underbara barn, som kämpar mot sina sjukdommar och handikap…..inte om en sjuka son Noel*L* Det är en väldig skilnnad!

    Styrkekramar i massor till er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>