Den vackraste presenten…

Operationen var jättelyckad. I morse runt åtta rullade vi iväg vår älskade tappra, modiga son för att söva honom, inför det största momentet hittills på vår resa…Det var kämpigt att vara med när han skulle sövas, men ändå så kändes det bra.

Vi har blivit mottagna väl av läkare och narkos, fått bra information, fått allt demonstrerat för oss innan. Det kändes ändå okej att lämna honom. Denna operationen har ju ändå varit vårt mål så länge, milstolpen vi längtat efter. Och det kändes overkligt, som en bubbla att det äntligen var dags. Kanske är det därför man inte känner så mycket, alla känslor ligger på spar någonstans….jag har lite svårt att hitta dem..

Men, jag är så otroligt lycklig och lättad. Operationen har gått bra. Han ligger nu i respirator, kan andas själv, men måste ligga stilla flera timmar till, så han hålls sövd tills eftermiddagen. Han är stark och modig vår son, en riktig kämpe, och så vacker….Man hittade däremot två hål istället för det första hålet man sett. Men det har gått bra att sluta bägge med kateter. Vi väntar på att få mer information från kardiologerna och kirurgen. Nu följer en eftervårdstid och mycket återhämtning…Men det största är över..Noel har fått ett helt hjärta, allt har gått bra, jag kan nog inte beskriva hur lyckliga vi är…

Idag fälls nog många tårar…fast av glädje!

blogstats trackingpixel

28 reaktion på “Den vackraste presenten…

 1. Får gåshud över hela kroppen när jag läser. Har själv lämnat min i övrigt friska son för en mindre op och tyckte det var nog hemskt. SÅÅ skönt att det gick bra!!

 2. Vad underbart! Äntligen! Och vad skönt att de kunde sluta båda hålen med kateter. Hoppas verkligen att återhämtningen går fort och så smärtfritt som möjligt!
  Kram

 3. Skriv din kommentar här!

  Jag får tårar i mina ögon och känner bara en enorm lättnad över att det har gått bra. Äntligen, äntligen kan ni förhoppningsvis andas ut efter allt som har varit.
  Helt underbart. Lilla söta Noel, allas vårt lilla hjärtebarn.
  Ta vara på varandra idag, du och Ted och bara njut och gläds tillsammans med er fina lille son, en riktig liten kämpe. Vet inte hur jag ska få fram över hur glad jag är, jag gläds jättemycket med er. Välkomna hem till Norrköping så snart ni bara kan.
  Många bamsekramar till kämpen Noel

 4. Underbart, helt fantastiskt. Har tänkt på er mycket idag.
  Åh helt underbart!

  Nu skickar vi kramar som plåster så ni läker snabbt.
  //Cikki & Micke

 5. Har tänkt på er hela dagen och vågade nästan inte gå in och läsa. Vad skönt att allt gått bra! Bamsekramar med dunderhonung till Noel!

 6. Jag blir minst lika glad över detta som över messet! Har läst det om och om idag för alla som frågat hur det har gått för noel! Äntligen!!! Kramar till er alla

 7. Jag har gjort som Jossan idag! Läst och läst och läst. Jag är såå glad för eran skull! Tänk vilken fin gåva! Stor kram och massor av omtanke.

 8. Åh, vad glad jag blir nu!!!!=)
  Har tänkt på er idag, och är så glad att allt gick bra med er fina lille kämpe!=)

  Stor Kram!

 9. Härligt att det äntligen blev av….. Och att det gick bra! Kram på er:) och krama Noel från mig;)

 10. Skön skön läsning Äntligen var dagen här den som har flyttats på av så många anledningar, ant va det kilo lr ålder. Härligt att det gått bra. Mamma/pappa kram o puss i pannan till Noel

 11. Skriv din kommentar här!Snubblade in här för en tid sen och har följt er sen dess! Ni är fantastiska alla tre och ni gjorde helt rätt när ni valde varandra! Fortsätt kämpa och njuuuuut!

 12. Åh grattis gumman..=) gu va härligt att allt har gått så himlans fint. nu jäklar måste han bli frisk. ja han är verkligen en riktig kämpe i högsta grad. ni är så duktiga och otroligt starka tillsammans. det kommer och bli mycket bättre nu..=D saknar dig väldigt mycket ska du veta och tänker på Er så! Många pussar å kramar till Er sötisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>