Frågor och Svar

Ingela frågade:

Jag undra om jag får fråga en sak som jag funderat på och hoppas att du inte tar illa upp……Noels ögon ser alltid lite ”speciella” ut på bilderna. Har han bara en ovanligt djup blick eller är hans ögon påverkade av hans syndrom?

Svar:

På många av bilderna så är han i rörelse och har blicken fäst på annat. Ögonen i sig är nog inte mer annorlunda än någon annans, kan ha med vinklar på fotot att göra. Däremot så är hans ögon sena i utvecklingen som mycket annat med Noel. Han har kvar lite av det ögondarr nyfödda har och har därför svårare att fokusera blicken, men ju mer han övar och ju äldre han blir desto bättre blir synen och ögonens utveckling. Vi har aldrig fått det påpekat för oss att just hans ögon skulle skilja sig från mängden på grund av hans avvikelse. Hoppas du fick det svar du frågade efter. Kram

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Frågor och Svar

  1. Vad snällt av dig att svara! Nyfödda tycker jag ofta har den där blicken som ser ut som att dom vet nått som inte vi vet, lite drömmande liksom…kanske är det så som du säger att det är för att han/dom inte fokuserar riktigt….eller så kan det ju vara så att han faktiskt vet nått som vi inte vet:) Kram till er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>