Framsteg

Det märks att Noel mår bättre, för det börjar hända grejer här hemma. Litet för andra men så stort för oss.

De senaste dagarna har Noel;

 • Börjat jollra allt mer, pratar oavbruten, nyanserat med massa olika ljud.
 • Man märker att han känner igen leksaker osv, blir glad när han ser dem och skrattar åt dem, såsom hans babygym eller älgen.
 • Han rör på sig mer, rullar runt från sida till sida och ligger aldrig stilla
 • Ger fler svarsleenden och hänger med mer i blicken

Det är verkligen underbart att se honom utvecklas så här, även om det är små, små steg framåt så är det ändå framåt och det är så roligt att se att han vill, att han kämpar med att lära sig och är så stark.

Vi har också, med dietistens godkännande, börjat ge Noel mat när han är hungrig, alltså låta honom säga till själv. Detta gör att han sover bättre nattetid och äter bättre på flaskan när han väl ska ha mat, det blir inte samma trilskande som förut. Skönt.

Han är underbar min son!


blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Framsteg

 1. Försöker kika in här varje dag för att följa eran vardag.(dålig på att lämna kommentarer) Gud så härligt att det går framåt :) Han är en riktig liten kämpe! Kram

 2. Skriv din kommentar här!

  Oh vad glad jag blir för Noel och er skull, när jag får läsa om hans framsteg. Äntligen i rätt riktning, alltså framåt, i sin egen takt. Oh så härlig läsning.
  Och vilken underbar fin bild på er två, man riktigt ser vilken bra ögonkontakt ni har med varandra.
  Underbara goa Noel, jag tror på dig, att du fixar detta nu. Många stora bamsekramar till er.
  Vilken lycka att allt verkar gå åt rätt håll. Heja heja Noel.

 3. Njut av varje litet framsteg :)
  Glädjs med ER.
  Fina lilla Noel, kul att det fungerar bättre med maten och sömnen.
  Kramen

 4. Sà underbart att du har bloggen, det blir ju värsta bästa ”Min första bok” sà kommer ni alltid minnas hans framsteg! Grattis till en sà duktig son och grattis till dig världens bästa mamma!
  Kram

 5. Japp, det är han. Underbar alltså….

  Och det du skrev innan om att ibland känna bitterhet när du ser ”friska” barn – det är nog precis så vi alla känner till och från. Man tittar på andra barn, tycker de ser perfekta ut, verkar kunna så mycket och vara så väluppfostrade och….

  Noel har gjort en enorm ”resa” och de framsteg han gör är enorma. Ni är otroligt fina ihop!

  Med förhoppningar om snälla dagar till er!
  Kram Mia

 6. En lycklig mormor……det är ett av de största att få hålla sitt barnbarn……se mitt barnbarn ligga där på golvet i babygymmet……..att äntligen…äntligen få se min älskade dotter och min goa svärson….att få se dem i vårt kök…när man står där och blandar och fixar inför midsommarfesten imorgon….de är här….de kom….de ligger och sover nu i rummet där på övre plan…i vårt hus….de är ett av de stora framstegen…att de kom…att Noel mitt älskade barnbarn en sån fin och go liten kille….så otroligt nöjd just nu….att få se hur fridfullt han kan njuta av att inte få kämpa för varje andetag………..jag är just nu världens…absolut världens mest lyckligaste mormor…jag och några fler är vi ju…far och morföräldrar som väntar och längtar….men jag har längtat så det gjort ont att de en dag ska köra in på gården….att de ska kunna det…få åka hit till oss i Dalarna……..och jag bryr mig inte om midsommarvädret känns helt avslägset just nu….för solen den kom ändå….och imorgon…imorgon bitti när jag vaknar då är de här…..de har åkt ända hit en resa som inte handlar om sjukhus utan en resa när sommaren är som vackrast och alla blommorna har blommat ut på ängen…men vad gör väl det….för det finns så mycket liv…så mycket kraft och mitt hjärta bär just nu på regnbågens alla färg men den starkaste färgen av alla är kärlekens färg…..sov gott goa lilla kämpande älskade mina….nu tog vi ju ett steg till framåt…..älskar er.

 7. Skriv din kommentar här!

  Underbart att läsa vad Noels mormor har skrivit här nedanför. Jag förstår att det enda som egentligen betyder något just nu är att Noel och hans föräldrar har kunnat åka till Dalarna och kan fira midsommar med släkt och vänner. Att Noel äntligen har fått resa iväg till något som är roligt och inte bara resa mellan olika sjukhus. Jag unnar er verkligen en trevlig, härlig festhelg med mycket musik, dans, mat och framför allt glädjen att umgås med varandra och att Noel äntligen kan få komma hem till sin goa mormor.
  Carolina och Ted, hoppas att ni kan få njuta i midsommar, efter allt som ni har varit med om. Ni är underbara föräldrar och värda allt gott. Tack Carolina för att du delar med dig av din vardag i din fina blogg.

  GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>