Midsommar i Dalarna

Det är något speciellt med Dalarna, när jag ser första skylten där det står Dalarnas län så fylls kroppen med ett lugn. Jag känner mig hemma här, här har jag mina rötter, här finner jag lugn. Och det verkar som att det smittar av sig på resten av min familj. Ted sover och Noel ligger och skrattar. Det är härligt att vara här, och jag är så otroligt lycklig över att vi kunde åka upp.

Vi träffade läkaren igår, och alla prover såg bra ut, förutom att natriumvärdet var för högt, men det kan bero på att han i förrgår kräktes alldeles för mycket, nästan allt som kom ner kom upp…så nu är vi beodrade att ge extra vatten under helgen, och fortsätter han att kräkas blir det ett extra besök på Dalarnas sjukhus. Men det hoppas vi givetvis att vi slipper. Sedan tyckte hon att vi kunde prova att låta Noel vara ur syrgas en halvtimme om dagen, om det går, om han klarar det, för att vila näsan och stimulera på ett annat sätt, så han kan fokusera på annat än att dra bort grimman hela tiden.

Jag är nöjd, glad över att få komma hem, vara hos mamma och bonuspappa…att Noel få se Dalarna, få uppleva en riktig midsommar i gott sällskap. Att jag och Ted får återhämta oss lite, tänka på annat och faktiskt att bara få vara..det är ett privilegium, lyx som man sällan får…som man inte tar sig tid till.

Nu ska vi bara njuta….

Så här glad var Noel över att åka till Dalarna!

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Midsommar i Dalarna

 1. Ha en jätteskön midsommar ! Det är ni värda ! Härligt att ni kan spendera den som en ”vanlig familj” om du förstår hur jag menar ? kram till er

 2. Ha en fantastisk midsommar och unna er lyxen av att ha föräldrar i närheten som mer än gärna spenderar en stund själva med sitt barnbarn :)

 3. Va roligt gumman att ni får åka upp och bara njuta. Är så glad för Eran skull. Synd bara att inte vi åkte upp, så kunde vi ha setts..:( Saknar dig som bara den! pussar å kramar till Er sötnosar. Kärlek till dig älskade vän<3

 4. Hoppas Er Midsommarhelg varit bra.
  Lyckliga mormor som haft lilla klimpen Noel på besök.
  Barnbarn är en Gudagåva :)
  Jag har också kramat om & dansat med mina största i helgen.

 5. Kikar in varje dag och hoppas att se en ny liten hälsning till oss. Men tycker förvisso att ni gör rätt i att bara njuta utan blogg. Tänker på er. En liten Noel-bild när du kan sen va
  😉
  Kramar, Rosita

 6. Skriv din kommentar här!

  Jag hoppas att allt är bra med Noel och er, att ni INTE behövde uppsöka sjukhuset i Dalarna.
  Jag tänker på er varje dag och kollar din blogg flera gånger varje dag.
  Hoppas att ni fick en fin midsommar.

 7. Så underbart att ni varit här jag är genomlycklig o varm o självklart redan full av saknad. Ska bli spännande att få se alla bilder..nu vet ju lilla jag att det blev lite jäktigt när ni kom hem o att ni säkert springer upp o ned för allt med flytten som blev lite hastigt. Men jag kan se framför mig att just nu i detta nu så far ni fram o gör allt fint o tänk att när jag kommer ner så får jag sova i rummet med pingviner.. Nu är ytterligare ngt av allt det som ni drömmer om på g o tänk att just nu denna natt blir i ert nya hem.. Åh vad jag är glad för er skull o en bild från noels rum längtar jag efter. Kramar i mängder o massor till er se ytterligare ett steg framåt.. Ni är underbara alla tre… Älskar er/ mormor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>