Dålig uppdatering…

Vi hade så extremt mysigt uppe i Dalarna, och hade fullt upp i Söndags då det var dags att åka hemmåt…Gårdagen spenderades på sjukhuset då Noel behövde blod och lite annat…

Dagen idag har varit extremt stressig..Vi var nämligen tvungna att börja flytta, så vi har flyttat precis hela dagen, nu är det tomt i våningen över oss, och fullt i vår nya lägenhet, det enda som inte är rörigt är Noels rum och vårt sovrum. Det kommer bli jättefint när det är klart, dock står köket utan luckor, och badrummet utan badkar, toaletten utan toalett…suck, men rörmokaren ska komma imorgon och ställa allt i ordning, och tvättmaskinen ska in…det är mycket just nu, och mycket oväntat som händer samtidigt. Jag borde vänja mig vid att det inte blir som jag tänkt..men icke…

Vi mår ändå bra, Noel är jätte kinkig med maten, vägrar äta, han som ätit så otroligt bra på flaska, funderar på om det är något lurt på gång…i sjukväg. Blir nojig över småsaker, som iof oftast visar sig vara något stort…I vilket fall blir det nog en tur till sjukhuset imorgon för att kolla upp en extra gång, vill inte missa något.

Så om det är dålig uppdatering ber jag om ursäkt och kommer förmodligen att skriva mer när vi kommit i ordning hemma och lilleman mår okej…

Tack för fina kommentarer, hoppas att ni alla hade en underbar midsommar, trots regn på många håll.

Bjuder på denna så länge:

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Dålig uppdatering…

 1. Skriv din kommentar här!

  Välkommen tillbaka till Norrköping. Underbart att höra att ni fick en mysig midsommar tillsammans med släkt och vänner. Hoppas att ni har kunnat samla nya krafter nu. Jag kollar din blogg varje dag, det har blivit som ett ”beroende” för mig. Jag vill ju så gärna veta hur Noel mår.
  Och Carolina, DU behöver absolut INTE be om ursäkt för ”dålig uppdatering”, alla vi som läser din blogg förstår nog att ni alla 3 behövde koppla av och ville njuta av livet tillsammans med nära och kära.
  Hoppas att proverna är bra idag, om ni går upp till sjukhuset.
  Jag tänker på er varje dag, ska ni veta.

 2. Jag håller verkligen med ”också en mormor”. Så glad att ”höra ifrån dig” men du ska absolut inte be om ursäkt för dålig uppdatering. Det har jag (vi!) naturligtvis den största förståelse för.

  Hoppas Noel snart blir lika duktig med aptiten igen. Delvis kan det kanske bero på värmen. Den påverkar ju verkligen oss alla. Min Adam äter betydligt sämre nu.

  Stor, stor kram till er!
  Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>