Ordning och redan, eller?

Saker och ting börjar hamna på plats här hemma. Det där med tvättmaskin hemma måste jag ha underskattat något enormt. Vilken lättnad det är att kunna tvätta när man själv har tid och när det behövs, med tanke på vår lilla kräk-nisse. Jag är verkligen glad och så tacksam för svärfar som hjälpte oss med tvättmaskinen, guld värt i vår familj. Igår tvättade vi X antal maskiner så nu är det visserligen tvätt i hela lägenheten, men oh så skönt att kunna tvätta när man vill. Nu återstår bara köksluckorna, lite pyssel på balkongen och allmänt plock i övrigt såsom lite tavlor som ska upp osv. Jag stormtrivs verkligen i vår lägenhet. Egentligen så vill vi gärna bo i hus, men så som allt är kring Noel just nu så är det näst intill omöjligt att leta hus, och allt pyssel som hör det till. Det är blev kanon för oss just nu, och vi trivs verkligen bra här. Det känns verkligen som hemma och det är väldigt viktigt för mig. Hemmet är en viktig del tycker jag. Jag vill att vi ska kunna komma hem, stänga dörren om oss och känna ro, kunna återhämta oss och finna ett lugn. Jag tycker det är viktigt att den ”basen” i livet är trivsam och härlig. Att det är disk i köket eller tvätt överallt, det gör inte så mycket, för det är själva känslan hemma som är den viktigaste, att hemmet ger energi och återhämtning. Det är viktigt för mig.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ordning och redan, eller?

  1. Åh vad skönt med tvättmaskin! Skulle också velat ha en där jag bor nu. eller ja det finns en, på alla anställda så lite svårt få tid. bökigt o drygt o gå upp för mördarbacken som jag positiva dagar kallar för ass-lifter 2011 :) så glad ni äntligen har ett funktionellt rymligt hem som ni trivs i! puss på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>