Frågor och svar

Svar till ”Också en mormor” som skrev;

Jag läser vad du skriver Carolina och blir väldigt tagen. Jag tänker: hur mycket orkar man ta in egentligen, både som föräldrar och lille älskade Noel. Jag önskar att ni snart måtte få ett ”vanligt” liv. Försöker att förstå hur du tänkte när du ”ruskade” om Noel, men det kan man säkert aldrig göra, om man inte har råkat ut för något liknande.
Jag blir så ledsen när jag läser vad ni har varit med om de senaste dagarna. Det var ju en otrolig tur att ni var i närheten när syrgasen sjönk så lågt. Hoppas att sjukhusbesöket idag, tisdag, visar bättre provsvar på allt än senast.
Många varma tankar och kramar till ER alla 3.

Svar;

Förstår att det låter som att jag skakade Noel, men det gjorde jag inte. Men om någon är livlös så måste man ju försöka få liv i dom, ungefär som när man ska väcka någon kan man buffa lite på kroppen, med ”ruska” menar jag att jag höll i honom nära mig, höll runt huvudet med skakade honom intill mig för att få liv i honom. Lite svårt att förklara, men det är stor skillnad på att försöka skaka liv i någon än att skaka någon i frustration. Ville bara förtydliga då det kanske låter som om jag tog tag i honom och bara skakade, det gjorde jag inte, det hade nog varit mer skadligt än att låta honom ligga kvar på golvet. Tog upp honom och vaggade och buffade med lite mer kraft för att han skulle vakna till, vilket han inte gjorde ändå….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>