Nya orosmoln

Japp, världens åskväder igår kväll och inatt. Nu har vi insett nya saker att oroa sig över. Ja, det där med att strömmen går. Nu gjorde den visserligen inte det igår, men tänk om den skulle gå mitt i natten utan att man märker det, utan att man vaknar? Usch, jobbiga tanke. Igår rustade vi upp med syrgastuber, ficklampor, blockljus osv i sovrummet ifall att strömmen skulle gå. Stackars pappan fick sitta vaken tills åskan snällt försvann runt 4 i morse.

Vill inte vara med om att något hemskt händer bara för att Noel inte får syrgas pga strömavbrott osv. Skulle heller aldrig förlåta mig själv för slarv, om man exempel inte har tillräckligt med koll på tuberna när man är iväg, om de börjar ta slut osv. Ja usch, det är jobbigt att ens tänka på. Händelsen för ett par veckor sedan hos farfar. Fy.

Från det ena till det andra kan jag nu också börja oroa mig inför hjärtoperation nr 2. Förmodligen någon gång i höst. Vi hörde från Lund igår, men det är semestertider även i Lund, så vi får mer, bättre svar nästa vecka….denna väntan…det lustiga är att man ska vänta på att sitt barn ska bli friskt..fast att det finns saker man kan göra åt det…suck!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>