Röntgen och Ultraljud

Vi har avklarat de två viktigaste undersökningarna nu på morgonen. Röntgen gick okej, med tanke på att vi alla hatar lungröntgen. Sedan träffade vi en utav kardiologerna som gjorde ett ultraljud på hjärtat. Min magkänsla jag haft har till viss del fått sin förklaring. Noels ductus är liten, och trycket är inte heller så stort. Därför kan man väl i nuläget konstatera att Noel HAR problem med lungorna, vad för problem vet vi inte och inte till vilken grad heller. Man vill prova att sätta ut en speciell medicin som Noel får för att se om det har någon positiv inverkan på lungorna, och han kunde ännu inte svara på om det blir operation imorgon eller inte. I normala fall så opererar man inte så små ductus som Noels, men med tanke på att han har problem med andningen så höll läkaren med mig om att man ju faktiskt vill optimera Noels förhållanden och att mycket av problematiken han har nu kan vara till följd av att hjärtat gjort lungorna ännu sjukare.

Vi vet inte om det blir operation än. Vi ska samtala med läkarna efter lunch, först blir det provtagning och sedan blodtransfusion!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Röntgen och Ultraljud

  1. Åh vad jag tänker på er….allt som ni hela tiden ska gå igenom…alla steg….men det finns en styrka hos er och det är att styrka så många gånger handlar om att även kunna visa sig liten och rädd…att kunna visa de där innersta känslorna…..för så många gånger så tror många att styrka handlar om att inte visa sina känslor när det är tvärtom…………jag är stolt över att vara mamma….svärmor och mormor till er….skickar all kärlek….all extra styrka och kramar i mängder och massor…………är hos er i tanken…….ta hand om er och var rädda om er….vi finns där hos er…alla vi….och vi är många….kram/mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>