Noel har fått en ny hylla i sitt rum

En hylla med plats för minnen och bilder, sådant som är fint att ha där, för att se på, för oss, för honom, för andra. Och om man vågar så kanske man öppnar burkarna och hittar minnen från Noels första tid, hans första hårlock, hans första napp osv…mysigt att det kommit på plats. Och jag trotsade tapeten, den är så fin så egentligen ville jag inte ”förstöra” den genom att sätta upp något på den, men, det blev kanon!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Noel har fått en ny hylla i sitt rum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>