GRATTIS ÄLSKADE NOEL 1 ÅR

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Noels födelsedag….:)

Tänk att du äntligen har fyllt 1 år. Den megastora dagen som vi gått och väntat på. Nu är det hela 1 år min älskade son. 1 år av obegränsad, villkorslös kärlek, 1 år av lycka, glädje och skratt. 1 år av värme, närhet och kramar. 1 år som vi har levt tillsammans alla tre. Grattis mitt starka lejon, idag har du funnits hos oss i 1 år, idag är dagen som bara är din, idag så firar vi att du finns hos oss, idag så firar vi allt det som vi tagit oss igenom. Denna dag är bara din, Noels stora dag, din 1-års dag, din födelsedag.

Tack för att du valde oss, tack för att vi får dela varje dag med dig, du är så fantastisk min lilla busunge. Tack för att du funnits hos oss i 1 år, det bästa året i mitt liv. Mitt första år som mamma, mamma till världens bästa, starkaste, finaste Noel. Tack för att du är du!

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS MIN ÄLSKADE SKRUTT, IDAG ÄR DU 1 ÅR!!!!

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “GRATTIS ÄLSKADE NOEL 1 ÅR

 1. Skriv din kommentar här!

  Grattis Noel!!
  idag fyller du 1år, du lille kämpe. det är DIN stora dag.
  Hoppas att du haft en fin födelsedag med många paket. det är du värd. Till denne lille kämpe:

  Hipp Hipp Hurraaaa!!

 2. Lilla killen våran…..En massa grattiskramar från oss….önskade att jag kunde varit hos dig….vi får ta igen alla dagar sen som din mamma brukar säga……du är en kämpe…..det är din ettårsdag idag….Noel älskade Noel en massa massa kramar…..kommer till dig när jag kan….men i mina tankar så håller jag alltid din lilla hand i min……älskar dig/mormor

 3. Grattis älskade, fina, starka tiger-Noel!! Jag önskar så att jag kunde ge dig en grattiskram.

  Nästa gång Noel, när ni kommer till Stockholm då måste vi bara få till att ses.

  1000 Grattiskramar till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>