Noels 1-års kalas

Vi firade Noels 1-årsdag igår med släkt och vänner. Det var smidigare då det var helg och de flesta var lediga. Det blir en fin dag, tårta och ballonger :) Födelsedagsbarnet sov dagen till ära, somnade när de flesta hade kommit och vaknade när den sista gick hemåt, ungefär som när han var liten och vi fick besök på sjukhuset, då sov han oftast igenom alla besök…

Så därför så öppnade vi ju såklart några paket tillsammans idag istället och åt lite tårta och blåste ljus idag. Noel åt grädden, resten fick vi föräldrar (tyvärr) äta upp ;).

Jag har svårt att beskriva i ord hur mycket de här dagarna har betytt för oss. Just nu så har Noel precis somnat och jag kikar på honom med tårar i ögonen, ungefär som när vi bakade tårtan häromdagen, jag grät igår när jag skulle garnera och skriva Grattis Noel 1 år. Inte för att jag är ledsen direkt, utan för att jag är glad. Det är som dopet, en så stor dag för oss, 1-års dagen är en så gigantisk milstolpe i våra liv, nu kan jag skryta om att jag minsann har en fantastisk ettåring hemma. Tänk att han har kämpat i ett år nu, det är helt fantastiskt, vilken fantastisk son vi har, på så många sätt. Därför så gråter jag lite, några glädjetårar längs kinderna, för vi har tagit oss så långt, kämpat i ett år nu. För exakt ett år sedan så satt vi på BIMA i Stockholm och visste ingenting, skulle Noel dö? Vad var han för sjuk? Hur hade allt gått till? Vi förstod ingenting, visste ingenting. Och här sitter vi nu, ett år senare, obeskrivligt mycket mer erfarna än då, så mycket mer i vårt bagage, så många fler kapitel i vår bok. Och ett år mer av kärlek och värme…..

Jag kan inte beskriva, inte förklara. Det är så många känslor. Känslor av glädje, lycka och hopp! Om ett år vill jag sitta här igen, berätta om hur stolt jag är över min tvååring som kan ditt och datt och som kanske till och med äter mer än grädden på tårtan :) Ge mig fler år, fler år av glädje och kärlek med Noel!

Den obligatoriska godistårtan, en sådan min mamma alltid bakade på födelsedagar!


Tänk att vår Noel har fyllt 1 år. Vi har nu en livlig, busig och glad ettåring här hemma, det är obeskrivligt!


blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Noels 1-års kalas

  1. Carolina du beskriver det så fint. Jag förstår dina känslor. Så fint du och Ted har gjort det. Jag ser fram emot att fortsätta följa Noels och ert liv länge till. Och hoppas att det inte dröjer till tvåårsdagen innan vi ses.
    :-)
    Stor kram,
    Rosita

  2. Så fint och härligt att ni får uppleva denna dag, och att den blev så bra! Jag är glad för er skull och önskar er många, många år tillsammans! Grattis Noel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>