Tack Jessica

För dina tips angående FK, ska skicka med en lapp nästa gång.

Ted fick tag på vår handläggare idag som tydligen haft kurs i 2 dagar. Vi har ju hennes direktnummer, men vi har inte fått tag på henne där. Ted frågade vad vi kunde göra för att skynda på allting, med tanke på att vi vanliga dödliga också har räkningar att betala, då helst innan den sista. Hon sa bara att dom var underbemannade och inte kunde göra så mycket åt att det tog tid. Det enda vi kunde göra var att ringa och tjata, fast det gör vi ju redan, och det hjälper ju uppenbarligen inte så mycket!

Men tack för tipsen, det betyder mycket. Kram

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>