Feber och bättre aptit

Är sådär ”nojig” igen. Nu har Noel haft feber i flera dagar. Egentligen borde jag inte vara orolig, eftersom han är pigg och glad. Dessutom så är aptiten bättre än på länge. Vissa mål äter han allt själv på flaskan, och om han inte får barnmat så får han flaskan och då äter han allt som oftast hälften. Det är en enorm förbättring, och med tanke på hur mättande minimaxen är så är det kanon att han orkar äta ett halvt mål varje gång, om han då inte får smaka barnmat istället, då får han minimax i knappen.

Hur som, igår tyckte jag att han var tröttare än vanligt, han somnade vid 16 någon gång, sedan fick jag lov att väcka honom strax efter 17, men då ville han verkligen inte vakna, vi hann smörja in och ta på pyjamas sen ville han sova igen, så vid 18.30 somnade han, och så har han sovit hela natten och vaknade i morse vid 06.30. Det har inte hänt på väldigt länge. Han är rätt pigg nu i alla fall, så det är säkert inget att oroa sig för. Men som vanligt så är jag nojig över det minsta.

Igår så tog jag en promenad bort till ett köpcentrum i ”närheten”, det tog bara 20 min att gå. Vi behövde handla en del, lite inför jul osv. Jag kom hem med lite julpynt från Village och några kassar från ICA. Jag gillar verkligen ICA butiken där ute, den är så mysig och ombonad på något sätt. Och eftersom jag gick dit själv så fick jag även möjlighet att handla utan stress, en uttråkad man och en gnällig son. Snacka om vardagslyx. Däremot så kom dom och hämtade mig när jag var klar. Jag tyckte det var ett bra upplägg. Eftersom vi sällan tar med Noel in i mataffärer, det är alldeles för mycket baciller, människor som hostar och barn som snorar där inne, alltså ingen trevlig plats för Noels lungor att vistas på, så var ju detta en jättebra lösning. Efter det så åkte vi och hämtade upp min syster, alltså Noels moster på tågstationen. Vi har inte träffats sedan Noels dop 4e september, så det var väldigt härligt att få hämta upp henne och nu har vi en hel helg tillsammans framför oss. Helgen ska spenderas med massa mys och julbak. Får ju passa på att utnyttja syrran när hon är här, någon som kan sitta och peta i nejlikor i apelsinerna osv :)

Vi ska även försöka baka ihop ett pepparkakshus, ja alltså ett färdigt man köper på ICA, allt annat är överkurs för mig, eller för tidskrävande! Förr förra julen så förstörde Ted och jag två slickepottar eftersom vi inte riktigt tänkte på att socker blev så varmt, vi fick köpa både ny slickepott och göra om sockret ett par gånger…Bättre lycka detta år!

Nu ska jag mata klart Noel och ta mig en välförtjänt kopp kaffe! Hoppas ni får en fin dag…

Noel har blivit jätteduktig på att stå i gåstolen, och på golvet tar han sig framåt lite grann, även om det är omedvetet så är det kul att se!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>