En mysig helg

Det är verkligen mysigt att få ha min syster här över helgen, och det tycker Noel också. Den enda som saknas nu är älskade mormor, men vi ses nog kanske snart ändå. Förutom att rå om varandra så har vi även passat på att baka en del. Det har blivit ett drös med lussebullar, chocolate chip cookies och havrebollar (typ chokladbollar, fast med vit choklad). Det har blivit mys framför Idol och Så mycket bättre, och syrran har gjort massa hemmagjorda röror att dippa grönsaker i. Fast vi har inte bara varit nyttiga, hon tog även med massa godis från taxfree, så usch nu har vi syndat ordentligt.

 

Noel har fortfarande feber till och från, men aldrig mer än 38, någon som känner igen detta? Han är snorig, men inte hängig. När han är vaken är han pigg och glad, kan man skylla på tänder? Såg att det börjar komma fram 2 st där nere med, eller är det bara vanlig förkylning? Känns som man borde vara ”bra” på det där att tolka sjukdomstillstånd, fast jag är ju tyvärr mest van vid mer akuta sjuktillstånd…vanliga förkylningar och tänder är jag inte så haj på…

Det händer inte mycket här, har en söndagsstek som står på spisen och lagar sig själv, min syster åker hem idag, lite tråkigt men hon kommer att fira jul hos oss i år, och det är däremot jätteroligt, vi har inte firat jul ihop sen vi var i tonåren. Ted är iväg med delar av familjen och Noel sover. En tvätt är i maskinen och en i tvättkorgen, har dammat av och torkat av alla köksluckor, och vet ni, jag njuter av att få städa, plocka och pyssla…för ett år sedan låg vi på Astrid Lindgren med en nästan ny liten Noel och visste ingenting om framtiden, vi var på väg hem till Norrköping och julen förra året firade vi delvis på Neo och sedan några timmar hos Teds bror. Så det känns privilegierat att få kunna baka, pyssla, slå in paket, laga riktig mat och få städa…och jag kan göra allt i bara underkläderna om jag vill, utan att någon riskerar att komma in och se mig halvnaken :) Vilken lyx det är, och vad tacksam man är över att ha ett eget hem och att få bo i sitt egna hem, tillsammans, som en riktig familj!

Hoppas ni har haft en fin helg och får en fortsatt fin tredje advent!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “En mysig helg

  1. Hej Vännen. Vad härligt det låter med systersällskap och bakning! Stor Kram. P.s Angående vår träff på onsdag….hm…Abbe är magsjuk… Blä. Ruttet. Vi hörs! Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>