Noels Insamling – senaste nytt

Nu har jag talat med NT och en fotograf har hunnit tagit en ”vacker” bild på oss uppe på sjukhuset i ett av rummen på Neo. Reportern ska skriva ihop allting och sedan ringa mig för att läsa upp hur det blir. Känns enormt kul att det blir av, jag tror det kommer vara till stor hjälp. Bilderna blev kanske mindre bra med en trött pappa och en trött son som skrek och så en mamma då som tänkte att nu ska vi få till en riktigt bra bild där vi alla ser jätteglada ut…jo men visst, blev några tillgjorda leenden varpå fotografen påpekade att vi nog inte skulle se sååå glada ut, haha. Jaja det är ju inte bilden som räknas utan tanken bakom artikeln. Det blir säkert jättebra till slut! Jag får skriva sen när jag vet att artikeln blir publicerad så att ni alla kan köpa NT och se hur otroligt fina vi blev på bild haha!

Verksamhetschefen (Barnklinikens) ringde mig nu på morgonen. Känns som en enorm lättnad att han tyckte att insamlingen var ett fint engagemang, och att han ville samarbeta rent praktiskt. Så det känns skönt att vi sitter i samma båt nu och är på väg åt samma håll, hade varit jobbigt om sjukhuset tyckt att det blev jobbigt för dem med insamlingen osv, inte för att jag förstår varför dom skulle ha tyckt det, och de gör dem ju inte! Han tyckte det var en jättefin ide och kommer stötta oss till fullo. Han skulle också skicka info kring barnklinikens gåvokonto, en del företag jag fått kontakt med vill ha ett konto som kanske distribueras av sjukhuset så de har möjlighet att skicka pengar på faktura och få en specifikation på vad pengarna gått till. Så det skulle han ordna med, känns kanon, då kan företagen ex. skänka för en specifik sak, som ex bäddfåtöljer till familjerummen på Neo, då kommer dom pengarna garanterat att gå till den saken osv. Det känns kul att verksamhetschefen är så öppen för insamlingen och vart vi vill att pengarna ska gå, tanken är att när vi samlat in en tillräckligt stor summa att ”starta med” så får vi ha ett möte och gå igenom inköp och annat vi kan förändra, vad vi ska börja med osv.

Det kan ju också vara så att ni som vill ge en gåva också vill att de ska gå till en specifik sak, kanske har ni varit på barnavdelningen och tänkt att det här behövs, eller det här skulle finnas där. Skriv det i ett mejl till mig. Alla tips och idéer är välkomna!

En annan sak jag tänkte skriva var att om ni har ”gamla” leksaker hemma, eller sällskapsspel, eller barnböcker som ni ändå tänker slänga eller ge bort osv, då kan ni väl åka förbi lekterapin med dessa istället, kanske kan de glädja andra barn på sjukhuset istället. Om de såklart fortfarande är i fint skick :)

Och så vill jag bara tacka alla er som hjälper till på olika håll, genom att sprida insamlingen vidare och genom att ge en gåva. Allt engagemang betyder enormt mycket, och tillsammans kan vi ju göra mycket. Tusen tack till alla er fina själar som stöttar och hjälper till!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>