Ni är så många fina människor

Eftersom det varit röda dagar nu så har jag inte kunnat se om det kommit in mer pengar till Insamlingen, men idag var jag in och kikade, och jag blir alldeles tårögd när jag ser hur många det är som engagerat sig och som är så givmilda och lämnar en gåva till insamlingen. Jag blir tårögd varje gång jag ser att någon satt in pengar till insamlingen, det värmer så i hjärtat att så många tycker att insamlingen är en fin ide och att så många vill stötta och visa sitt engagemang. Jag vill bara att alla ni som läser och hjälper till på ett sätt eller annat ska veta att det betyder otroligt mycket, det är ju tack vare er som det kommer bli möjligt att göra en skillnad på barnavdelningen. Tusen tack till alla er!

5830

Och ett extra stort tack till er som satt in pengar över julhelgen, tack vare er så är vi nu uppe i en summa på 5830:- :)

 • INGRID SÖDERBERG
 • FAMILJEN LINDROTH
 • SABINA RAKOVIC m. FAMILJ
 • NOELS MORFAR

Stort, stort tack till er!

/Carolina

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Ni är så många fina människor

 1. Ja Alice tyckte att vi kunde bidra lite till 😉
  Hoppas många fler engagerar sig i detta så summan ökar ännu mer.
  Kram från familjen Lindroth.
  Önskar er ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att Noel kommer må bättre under nästa år ! Tummarna håller jag hårt från denna lilla kämpe.

 2. Vi är många som följer er historia, vi kan inte göra mycket men vi kan alla göra något. Fin artikel i tidningen.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>