På väg

Nu är vi på väg i alla fall, efter en lite stressig morgon så infinner vi oss nu i bilen på väg upp till Stockholm. Första mötet är vid 13.30 hos farbror lungdoktorn, sedan flyter det på under hela dagen, anestesiteam och barnkirurg osv. Vi kommer förmodligen var rätt trötta ikväll, men jag kommer uppdatera i mån av tid och ork. Fredag, lördag och söndag har vi ju inte något läkarbesök bokat, en eventuell undersökning imorgon och så skrivs vi in på Q63 på söndag för provtagning innan måndag då Noel sövs.

Har glömt internetdosan hemma så kan inte kolla saldot på insamlingen medan vi är borta, men får uppdatera mycket om det när vi är hemma igen.

Vi hörs säkert snart igen. /Carolina

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “På väg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>