Ståstöd från habiliteringen

Idag kom Noels sjukgymnast från habiliteringen på besök, hon hade med sig det ståstöd som vi diskuterat och beställt förra gången hon var här. Bortsett från att alla hjälpmedel är döfula så tror jag faktiskt att det kan vara till stor hjälp för Noel, om han nu accepterar att stå där. Inget han gjorde idag. Han skrek och grät hysteriskt och ville inte alls vara fastbunden till något, han får ju iof panik bara någon håller fast hans arm vid provtagning så det är inte så konstigt. Det kommer nog ta ett tag att vänja honom vid det nya hjälpmedlet, men om han bara accepterar det så kommer det nog vara jättebra hjälp för honom….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>