Träna!

Är trött på att känna mig som en stor klumpig säl, även om det liksom hör till. Första 4 månaderna kunde jag tyvärr inte fortsätta träna eftersom jag kräktes mest hela tiden, men nu har jag egentligen ingen ursäkt för att inte gå till gymmet. Jag behöver inte köra på 5-6 dagar i veckan som innan pyret blev till, men 2-3 gånger ska jag väl kunna klara av. En timme räcker, lite kondition, lite rygg, lite armar och så ben. Det bästa med styrketräning är ju att man förbränner medan man tränar styrka, man behöver liksom inte köra alla muskler samma dag, utan kan köra armar en dag, ben en annan osv, men ändå träna på ett bra sätt.

Jag behöver träna ryggen, göra små övningar men ofta, inte ta de tyngsta vikterna utan ta lite lättare vikter, bara så man ”håller igång”, jag vill inte behöva kämpa ihjäl mig med att komma igång med träningen igen sen efter pyret anlänt, jag vill kunna börja lite smått men inte känna att jag inte tränat på 9 månader….

Får hoppas fogarna är på min sida idag så det inte bara gör ont, då är det liksom ingen mening med det….

// -1?’https':’http';var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
// ]]>

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>