Besök på US – öronmottagningen

Vi hade tid idag till hörcentralen på US med Noel, tyvärr hade audionomen som skulle göra hörseltest på Noel blivit sjuk, men vi fick ändå träffa en utav överläkarna på avdelningen. Han var en väldigt lyhörd och empatisk man, vilket jag verkligen uppskattar. Jag uppskattar verkligen när en läkare har läst på i journalen innan och att dem tagit reda på fakta innan dem träffar en patient. Han hade till och med försökt leta på fakta kring Noels kromosomavvikelse om det eventuellt kunde stå något där kring hörselproblem, fast det gör det inget, fakta är att det knappt finns någon information kring Noels avvikelse alls. Utan att göra något hörseltest så var vi ändå överens om att Noel verkar höra helt okej men att vi ska försöka göra ett slags test i höst i vilket fall och att vi ska passa på att kolla hörseln under narkos när han ändå ska sövas i Stockholm i början på nästa år. Jag tyckte om att han lyssnade på mig som förälder och på vad jag hade att säga, det är ju ändå vi som sitter inne på den mesta samlade kunskapen kring Noel, speciellt om sådant som inte står i någon journal.

Vi ska helt enkelt försöka få till att samordna hörsel och synundersökning i samband med narkosen efter nyår. Det känns helt okej för oss. Vi märker ju att Noel hör, sedan kan han ju ha någon form av nedsättning, och det är det vi vill ta reda på, så att han kan få bästa möjliga hjälp om han nu behöver det, han har ju rätt till de bästa förutsättningarna i livet, och då måste vi se till att han får det också!

 

// -1?’https':’http';var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
// ]]>

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>