Bajsmorgon

Bokstavligen, en riktig bajsmorgon. Noel ville först gå upp vid 05, men så fick jag honom att somna om, sedan vaknade jag av att han låg och snackade i sängen närmare 06, så jag räckte honom ett par leksaker så länge så jag kunde vakna till. Men så började han gråta från ingenstans så det var bara att pallra sig upp och mötas av en totalt nerbajsad Noel i ett hav av bajs i sängen…Fy säger jag bara. Det var verkligen bajs precis överallt, han hade dessutom gnott in fötter, händer, saturationsmätare och syrgasslangen i bajs..härligt!

Det är nog första gången jag varit med om att han bajsat ner sig så, det har väl kommit utanför någon gång, men aldrig så här. Så det var bara att sätta Noel i badkaret och ge honom en rejäl morgondusch, resten av grejerna är precis klara i tvättmaskinen, syrgasslangen fick jag slänga tillsammans med en helt förstörd nalle och en napp…har förhoppningsvis räddat saturationsmätaren.

Lite skillnad från att ge lavemang och Noel kan bajsa när ”vi bestämmer det” :) Men så är det ju med penicillin, man kan ju bli väldigt lös i magen av det…skönt iof att slippa lavemang i några dagar!


Ber om ursäkt till alla känsliga för detta inlägg och bild, men så här är det väl att vara småbarnsförälder, lite bajs och kräks är inte så farligt längre….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>