Noels insamling – 44573:-

Det är helt fantastiskt att gå in och se hur mycket pengar vi tillsammans har samlat ihop nu. Från att vi började så har vi alla tillsammans samlat ihop hela 44573:-, det är verkligen helt fantastiskt. Blir mållös och vet inte riktigt hur jag ska kunna uttrycka min tacksamhet i ord, det värmer verkligen mitt hjärta att så många har hjälpt till hittills och att det bevisligen också gör stor skillnad på barnavdelningen.

En del av pengarna har vi ju redan använt till lite olika saker som jag ju visat i bloggen, men för att vara extra tydlig så ska jag skriva ner vad vi använt dem till hittills:

– Nya rullgardiner till samtliga dörrar på hela avdelning 15A och 15B samt barnakuten
– Prydnadskrukor och blommor in till familjerummen på Neonatalavdelningen
– Mysiga mobiler över alla skötbord inne på Neonatalavdelningen
– Väggdekorer till samtliga rum på avdelning 15A och i väntrummet
– Ramar till 8st affischer som ska sättas upp på väggarna

Har haft en del givande möten nu under sommaren som kommer ta insamlingen ett steg längre till hösten. Jag har fått jättefin kontakt med några större företag här i Norrköping som kommer hjälpa till att sponsra insamlingen på olika vis. Det är verkligen jätteroligt och det ska bli väldigt spännande att se vad vi kommer kunna göra under hösten/vintern på avdelningen. Jag kan inte skriva så mycket mer om samarbetet innan allt är helt klart, men så fort det är det så får ni ta del av det!

Vill också passa på att skicka ett jättestort tack till dessa personer som satt in pengar till insamlingen, som ni märker så gör det verkligen skillnad, och det är verkligen en otrolig insats av alla som är med och hjälper till, jag som är uppe på sjukhuset mycket får ju höra från både personal och andra föräldrar att dom märker en skillnad redan nu och att det blivit mycket finare redan. Vi kan göra så mycket med så små medel, och det är verkligen roligt att se. Så ett jättestort tack till alla er, det betyder otroligt mycket.

STORT TACK TILL;

* OSCAR MYRBERG
* CAMILLA MYRBERG
* KARIN HEDIN

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>