Lillebror v.34

Nu är det alltså bara ca 4 veckor kvar till Lillebror kan komma, jag tror han kommer komma där omkring, lite tidigare än beräknat. Det känns verkligen så i kroppen, det är tungt, magen har sjunkit ner, jag har sammandragningar som verkligen känns mest hela tiden, även om jag ligger ner och vilar. Det känns som att han mer eller mindre börjar blir redo att komma ut, även om inte jag känner mig fullt så redo, eller jag är redo att bli av med bebismagen och få ut lilla miraklet, men det är också en liten oro i att inte veta hur allt kommer bli, det kommer bli bra men det finns ju alltid något man oroar sig över, som att något skulle vara fel även denna gång osv.

Hur som helst så har lillebror fixerat sig och ligger med huvudet nedåt och dagens tillväxtkontroll visar att han växt på sig ordentligt sedan sist. Då låg han -17% på kurvan och idag endast -6%. Det blir således inga fler tillväxtkontroller utan nu får lillebror växa på den takt han kan tills han är redo att komma ut till oss. Känns jätteskönt att han vuxit på sig. Han väger nu ca 2300g, alltså bara 65g mindre än vad Noel gjorde när han föddes, det känns lite läskigt, så fort man glömmer hur liten Noel varit, han är ju fortfarande jätteliten jämfört med andra barn i samma ålder men han kommer ju se gigantisk ut i jämförelse med lillebrorsan, i alla fall i början 😉

Jag kommer säkert sakna bebismagen jättemycket sen, precis som jag gjorde efter Noel. Men just nu så är jag mer nyfiken på lillebror och på att få tillbaka ork och energi. Kunna röra mig ”normalt” utan att något är i vägen, och såklart få tillbaka humöret som tyvärr inte alltid är på topp, vilket Ted råkar ut för titt som tätt. Ser dessutom fram emot träningen och att kunna röra mig mer aktivt utan att få så jäkla ont och en jädra massa sammandragningar, ska bli skönt att få tillbaka lite av det där och kunna lägga den energin på Noel och på lillebror!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>