Äntligen färdig

Är äntligen klar med hela vårdbidragsansökan. Vi väntar fortfarande på två läkarintyg ifrån Stockholm som borde bli klara till Oktober. Men imorgon ska jag lägga allt på lådan, ska bara få allt utskrivet. Det blev 18 sidor i Word, helt sinnessjukt egentligen. Från början tänkte jag att det nog inte fanns så mycket att skriva, men när man väl sätter sig och verklige ska förklara i detalj hur vardagen fungerar med Noel så blir det helt plötsligt lite mer invecklat än känslan vi har att allt går på rutin. Även om det är rutin för oss så är det ju ändå en himla massa extra jobb och tillsyn än vad ett normalt barn kräver.

Fast det känns bättre nu än vad det gjorde förra veckan, nu när allt är klart kan vi skicka in allt och sedan bara vänta på ett beslut. Talade med vår handläggare förra veckan och han verkar faktiskt helt okej, mitt första intryck i alla fall, jag kanske tycker annorlunda senare. Men han var väldigt hjälpsam när det kom till merkostnadsfrågan och hur jag skulle skriva i ansökan, så det känns ju bra att han ändå vill hjälpa till så det blir så rätt som möjligt.

Hur som helst så är det en enorm lättnad att ansökan nu är klar och att vi skickar in den imorgon. Nu behöver vi inte tänka så mycket mer på det förutom om FK funderar över något, och så räknar jag givetvis med att behöva ligga på om att dom ska handlägga så snart som möjligt…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>