5 dagar till BF

Vi gjorde ett försök till att få till några bilder innan bebis tittat ut…sammanfattningen av vårt försök är att nästa gång vi vill ha några riktigt fina bilder så anlitar vi ett proffs..dessutom så är det kanske ett plus att alla som ska vara med är på bra humör och lite samarbetsvilliga 😉 En och annan bild går kanske att göra något av iaf, å andra sidan så är det ett fint minne vilket som!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “5 dagar till BF

  1. Åh va fina ni är! Du är jättevacker älskade syster! Och man kan riktigt se all kärlek som du har i ditt megahjärta stråla ut :) Fy vad jag saknar er! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>