Ingen bebis men en glad snart tvååring

Än syns inte bebisen till, eller ja han är ju svår att missa om man ser på hur groteskt stor jag är just nu, men han vill inte dyka upp. Tyckte han kunde komma idag då det är BF, men likt sin bror kommer han väl stanna ett tag till i magen. Jag som trodde han skulle komma tidigare än beräknat, men oj så fel man kan ha.

Bortsett från evighetsväntan så är det full fart här hemma. Vi har en väldigt nyfiken och glad Noel som håller oss vid liv :) Herregud, när den ungen lär sig gå lär jag gå ner minst 10kg bara av att springa efter honom, klåfingrig som han är. Just nu springer han runt i gåstolen och drar ner allt som händer och armar räcker åt till, idag hade Ted glömt att glas på vardagsrumsbordet, det åkte snabbt i golvet. Tur att vi var snabba fram och hann lyfta ur honom innan han körde över glassplittret. Vi har ju inte riktigt ”vant” oss vid att ha ett barn som är lite överallt, men numer så tar Noel riktiga steg i gåstolen och mer eller mindre springer fram, så det gäller att ha ögon både i nacken, rumpan och tre, fyra stycken där fram 😉 Fast det är jättekul med den här utvecklingen, han vill så mycket, och är väldigt, väldigt nyfiken just nu. Allt som vi har/äter vill han ha och smaka på, nya saker är spännande och han verkar mer öppen för nya leksaker än vad han varit tidigare. Det går framåt med andra ord, även om det går långsamt!

Imorgon ska vi förhoppningsvis hinna med ett besök till sjukhuset och ta ett nytt HB, i början på förra veckan var hans HB på 96, och det känns som det börjar bli dags att tanka på lite blod igen. Det har gått runt 5 veckor sedan sist, och jag hoppas vi hinner få till en transfusion innan brorsan tänker komma ut, det hade känts skönast så, även om det såklart går att lösa med barnvakt på sjukhuset med, dock lite otur om det skulle sätta igång lagom tills vi ska upp med Noel, fast jag skulle inte bli förvånad!

Vi har inget speciellt planerat i veckan som kommer. Idag har vi ”passat på” med lite egen tid i form av fika på stan och fotbollsmatch, dock blir det väldigt lugnt i veckan. Vi har en sista inbokad kontroll på MVC på tisdag, men förhoppningsvis slipper vi gå dit!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>