Trött

Är jätte jätte tacksam över de nya grimmorna. Nu har Noel haft den nya grimman i två nätter och det har inte larmat en enda gång :) Jo nån gång då han drog bort den själv, men det är en väldig skillnad på 1 och 10 gånger på en natt. Däremot så krånglar något för honom, han kan inte alls sova rofyllt utan gråter mycket i sömnen och har den senaste veckan vaknat minst en gång per natt med typ magknip och bara kallskriker otröstligt :( Inte alls kul. Det sluter oftast med att han får sova i vår säng vilket gör att vi trängs allihop och jag och Ted sover dåligt istället.

Läser att många barn får magknip av Movicol, någon med erfarenhet av det? Har pratat med tarmterapin på ALB men dom påstår att det nog inte är hans movicol utan att det skulle vara bajs kvar i tarmen, fast det känns inte så troligt för han bajsar jättebra på dagarna nu. Kan inte heller se att det skulle vara någon mer tand på väg, men man vet ju aldrig. Det är bara så typiskt att när en grej äntligen fungerar så ”krånglar” något annat. Skulle verkligen behöva en hel natts sömn någon gång, eller alltså mer än en eller ett par timmars sömn i sträck.

Igår hade jag även massa förvärkar som störde sömnen, det var ca 7 min emellan värkarna hela kvällen och halva natten, men sen bara dog det ut. Känns jättetråkigt, vill bara att det ska sätta igång på riktigt, och jätte jobbigt att det stör nattsömnen så pass utan att egentligen vara på g. Sov ingenting fram till 03, vid 05 ville Noel gå upp. Det är tur att Ted jobbar kväll den här veckan och att han är förstående nog att ge mig sovmorgon :) Grabbarna busade på i några timmar innan jag gick upp och det var verkligen välbehövlig sömn.

Har massa förvärkar nu med, men vågar inte hoppas på att nåt sätter igång fören jag får krystningsvärkar tror jag 😉 Det är sannerligen en lång väntan, men hoppas att den är över snart. Gick över 12 dagar med Noel, men det hoppas jag berodde på att han var så liten och behövde dom där extra dagarna i magen. Nu är vi på +3 dagar här och jag hoppas på bebis innan helgen!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Trött

  1. Vad jag önskar Noel problemfria nätter (och dagar) utan att ha ont någonstans! Och till lilla mamman önskar jag en enkel förlossning!

  2. Dottern får magknip av movicol. Det har även några av de brukare jag har jobbat hos oxå.
    Hoppas det sätter fart snart förlossningen. Å, att det går enkelt och smidigt för dig.

  3. Håller alltid din hand…du vet….hoppas att du får vila lite och att du snart…kanske nu…vem vet är på förlossningen….tänker massa mamma…mormor och svärmorstankar….tänker på er i massor och mängder och önskar så att jag var där och kunde krama er och vara med er…..allra mest med goa lilla Noel som jag saknar så det gör ont i mormorshjärtat mitt……så fina höstbilder…och mormor hon gillar ju hösten…så med solen som just nu skiner i Leksand och med all min mammakärlek som finns skickar jag alla höstens vackra färger och sol att vara med er och lysa upp dagarna…..kramar och kärlek/JÄD

  4. Hoppas också lillebror kommer ut snart för jag bara väntar på ett durr i telefonen nu. Så spännande, ni kanske är inne nu. Så tänker jag varje dag. Hoppas allt går så lätt som det kan gå. Och att du får vila ut så gott som det går och att min lilla goa kämpe slipper magknip. Tänker på er och saknar er fruktansvärt mycket!massa kärlek och kramar

  5. Skriv din kommentar här!Hoppas också lillebror kommer ut snart för jag bara väntar på ett durr i telefonen nu. Så spännande, ni kanske är inne nu. Så tänker jag varje dag. Hoppas allt går så lätt som det kan gå. Och att du får vila ut så gott som det går och att min lilla goa kämpe slipper magknip. Tänker på er och saknar er fruktansvärt mycket!massa kärlek och kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>