Äntligen här

Och så kom han till slut, lillebror. Med lite hjälp på traven kom han äntligen i lördags. 15.22 var han ute, han vägde 3790g och var 50cm lång!
Det blev en väldigt snabb och intensiv förlossning, men vi mår bra allihop och åkte hem redan i Söndags. Vi har nu klarat av två nätter hemma och fått godkänt på bägge läkarundersökningarna :) Än så länge är lillebror namnlös, men det gör inget när man är så söt!

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Äntligen här

 1. Skriv din kommentar här!

  GRATTIS GRATTIS
  till er söta lille son. Va´skönt att allt verkar bra med honom, håller tummarna att så kommer det att förbli.

  Grattis storebror NOEL. Nu är du stor, hoppas att du mår så bra som möjligt. Grattis mamma o pappa, hoppas att ni också mår bra.

  Det ska bli roligt att få följa lillebror också på han resa i livet och det små brödernas glädje att ha varandra.
  /också en mormor

 2. Nehmen åååh! Gudomligt fin är han lillebror! Grattis till stolta föräldrarna och minst lika stolta storebror :)

 3. Åh vad söt! Nu har moster två fina älsklingar:) Och man ser ju tydligt att de är bröder! Längtar tills jag får träffa er alla! Ni är så otroligt duktiga! Saknar er! Och vad stolt jag är över dig kära sis! Älskar dig! <3

 4. Välkommen till världen älskade barnbarn…..tänk att Noel nu är storebror….de är så fina killarna….grattiskramar från oss alla i Dalarna till er alla…..nu får ni ta in allt och låta dagarna och rutinerna bli era…..oktoberbarn och novemberbarn…de lyser upp den mörkaste av årstider och värmer mormors hjärta..längtar till er..kramar och massa kärlek/mamma

 5. Grattis!!! Vilken liten goding! Jag är sååå glad för eran skull! Nu har Noel blivit storebror… Tänk vad tiden går fort… Tänker på er mycket ska ni veta! Massor av kramar från mig till hela familjen!
  Pussa Noel från mig;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>