Framsteg och koncentration

Något som är roligt med Noel är att man märker av minsta lilla framsteg väldigt tydligt, eftersom han utvecklas mycket långsammare än andra barn så ”hinner” man liksom med på ett annat sätt och upptäcker som där små framstegen, som egentligen är jättestora för oss. Något annat som är kul med Noel är att han koncentrerar sig väldigt mycket på sina leksaker. Är han inne i en lek så går det knappt att få kontakt med honom. Han är så fokuserad på att utforska, skruva, vrida, vända på. Det är jättekul att se, speciellt då det hänt så otroligt mycket med honom på bara några månader!

Häromdagen övande vi på att stå själv med stöd mot soffan;

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>