Nytankad

Vi tog nytt HB på Noel igår som var 84. Idag hade Ted tagit ledigt från jobbet så vi passade på att planera för blod idag på morgonen. Vi emlade porten hemma men ändå så drar det alltid ut på tiden när det är dags för blod. Allt gick i vilket fall bra, Noel hatar ju att sätta nålen och allt som hör därtill men det gick ändå rätt smidigt idag. Noel satt och lekte nästan hela tiden med sina leksaker och skrattade massor åt något, antagligen lampan eller alla färger. Han lever ju lite i sin egna värld ibland, skulle vilja ta del av den världen ibland, den känns ganska kravlös och rolig!

Vi fick dessutom finbesök under tiden av en vän till oss och hennes lilla plutt Aston som är 10 dagar yngre än Leon. Det var skoj med lite besök under tiden, annars är det lätt att vi fastnar vid klockan och på hur många minuter det är kvar på droppet.

Vi passade även på att ta lite nya prover idag, bland annat ett prov för att se hur hjärtat är belastat (sviktprov), det låg inom det normala vilket var väldigt bra för då ska vi prova att sätta ut ett par av Noels mediciner som vi tror att han kan klara sig utan. Vi tog även prover för att lite hur funktionen på sköldkörteln och ämnesomsättningen ser ut. Noel växer ju inte så bra, och går definitivt inte upp i vikt som han ska. Hans kusin på 4 månader väger till och med mer än Noel :( Vi vet inte riktigt vad vi ska göra åt detta, men det känns som något vi vill ”undersöka” djupare och gå vidare med. Kanske behöver han tillväxthormoner eller så är det något ”fel” på ämnesomsättningen. Han behöver hur som helst mer hjälp med vikten, nu har vi stått still på runt 7kg väääääldigt länge.
Inget annat nytt kring Noel annars. Nästa stora grej är ju operation nästa år, när vet vi inte, det är inget som är bestämt ännu, men under narkosen ska vi försöka få till undersökning av syn, hörsel och av tänderna.

Så här glad var i alla fall vår ”stora” kille idag;

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Nytankad

  1. Alltid lika roligt att se foton på Noel, vad hände med den lilla bebisen ? Han är ju en stor (liten) kille nu !!! :-) Händer massor …. Roligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>