Just idag är jag svag

Idag har jag nog en dålig dag. Eller eftermiddagen har varit dålig, jobbig. Skrikiga, gnälliga, trötta barn och en trött mamma. Ingen bra kombo. I vanliga fall är bägge barnen nöjda och glada för det mesta, men den här eftermiddagen har det varit skrik i kör för fulla muggar. Den ena har avlöst den andre om dom inte skrikigt i kör då vill säga. Och inte kan jag direkt bli arg på dom heller, Leon skriker för han har ont i magen och vill bara ligga i famnen, Noel skriker för att han är trött och får för lite uppmärksamhet (läs mamma upptagen med skrikande lillebror). Det dåliga samvetet späds på och jag kände mig nära till storgråt stundtals. Det är i sådana stunder jag känner för att ringa hem Ted från jobbet alternativt kasta ut barnen genom fönstret. Fast idag kände jag mig ”stolt” över att jag gick ifrån, hämtade andan och försökte trösta ett barn i taget. Inte helt lätt när det ska matas, ges lavemang, göras medicin och diverse annat pyssel mitt i allt.

Men nu sover bägge barnen efter mycket om och men. Noel ville inte alls mysa i famnen utan ville somna själv, Leon däremot hänger i famnen och lär väl aldrig släppa taget. Själv sitter jag och glupskar på en plopp som följde med hem från Cloetta fabriken idag efter att jag hälsat på en god vän till mig, detta trots att jag lovat mig själv att inte äta godsaker på ett tag!

Jag älskar barnen över allt annat, dom är verkligen det bästa som hänt mig. Men för tillfället tycker jag det är otroligt skönt att dom äntligen somnat för natten så jag hinner andas lite och kanske få lite sömn själv :) Imorgon hoppas jag på mer energi efter en god natts sömn och en dag med glada barn!

Fast Noel kommer nog inte vara glad hela dagen imorgon, vi måste upp och byta ut hela hans knapp eftersom den gått sönder och ändå är över 6 månader nu! En mindre rolig händelse, att byta knappen gör både ont och är rent ut sagt äckligt! Vi får bita ihop helt enkelt och glädja oss över att det ändå går relativt snabbt att byta den!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>