2 år

Du är stora killen nu. I onsdags blev du hela 2 år. Tänk vad tiden går fort min älskling, och så stor du blivit. Tänk vad mycket du kan och vad mycket du lärt dig. Framför allt så tänker jag på vilken resa vi gjort de här 2 åren, på vilken stark och modig kille du är. Du är nog modigare än någon annan jag känner, speciellt din mamma, jag som är så rädd för nålar, och du som fixar alla stick med bravur! Du är nyfiken nu, vill upptäcka världen. Du tar så fina steg i gåstolen och kör dit du vill, krånglar dig in i köket och ut i hallen trots att det är höga trösklar där. Du vill öppna skåp och se vad som finns där i. Du upptäcker nya leksaker och glädjen i dem, och du lär dig hela tiden nya saker.
Du är bättre på att äta nu, äter mest gröt om dagarna men krånglar inte lika mycket med maten nu. Du går upp lite för tidigt på dagen, sissådär runt 05 för det mesta, men du är alltid glad när du vaknar och redo att börja leka. Du trivs egentligen bäst med mamma, om vi busar så där riktigt skojigt, eller om pappa kastar upp dig i luften, då skrattar du så att du nästan kiknar. Ett sådant där skratt som smittar av sig så lätt. Du leker och plockar med dina leksaker på golvet, skrattar åt dom, försvinner lite in i din egen värld, men är alltid nöjd. Om du inte är det så är det oftast för att du är trött eller hängig. Du är visserligen lite svartsjuk på lillebror ibland, men egentligen så är det kanske en bra sak, en naturlig sak, och vi är glada för att du förstår.
Du vill så mycket, det märks så tydligt. Du vill försöka ta dig iväg, upptäcka på egen hand, krypa iväg eller gå. Det är en bit kvar men du kommer lära dig så småningom.

Tänk att du funnits hos oss i 2 hela år nu. Du är så självklar i våra liv och det känns som du alltid funnits här. Du har gått igenom så mycket i ditt korta liv, men du har alltid gått stark ur alla svåra situationer. Jag är så otroligt stolt över dig och så ofantligt glad över att du valde mig och pappa som föräldrar. Jag skulle aldrig vilja ha en annan Noel än dig, i mina ögon är du den vackraste, bästa, finaste, starkaste, mest modiga lilla skruttunge jag vet, och jag älskar dig obeskrivligt mycket! Det fanns vissa läkare för 2 år sedan som inte trodde att du skulle leva idag, men det gör du, och du är den mest levnadsglada lilla kille på jorden. Du är så fruktansvärt envis och du har en enorm livsglädje. Jag önskar ibland att jag var lika glad i livet som du, att jag fick se världen mer ifrån dina ögon! Jag vet att du njuter och att du lever ditt liv till fullo och det gör mig lycklig. Det enda jag vill är att du ska få må bra, och att ditt liv ska vara fyllt av glädje och kärlek. Så länge vi har tillsammans så klarar vi vad som helst, det har vi bevisat under dessa 2 år!

2 år min älskade skatt, tänk att du är så stor nu! Och tänk att du kommer få dras med dina mamma i många, många år till!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “2 år

  1. Skriv din kommentar här!
    du är så duktig och så stark.
    precis, tänk vad du har fått gå igenom i ditt 2-åriga liv. jag är så glad att jag har fått följa med dig och din familj på din/er svåra resa. och att du nu är på upptäcksfärd och utforskar så mycket som du kan i din närhet. det går bara framåt men bara i din egen takt, det räcker gått och väl. ett steg i taget, som man brukar säga. Hoppas att din födelsedag blev så fin som man bara kan önska.
    vilken fin bild på dig Noel.
    /också en mormor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>