7 veckor


7 veckor gammal. 4300g, 56 cm lång. Har börjat att tycka världen är mer spännande, ler och skrattar om man visar sina fulaste miner 😉 Du tycker att storebror och andra barn är spännande, och du skrattar när storebror hoppar och busar med mamma eller pappa. Du är fortfarande mest nöjd i famnen men ligger också gärna på babysittern och kikar. Du börjar tycka det är spännande att sitta mer upprätt och ser säkert världen mycket bättre därifrån. Du somnar helst i famnen men kan också somna själv med napp och snuttefilt. Du sover hela nätterna bortsett från ett par måltider. På dagarna är du mest vaken och sover bara 10-20 min åt gången några gånger om dagen. Du har börjat upptäcka dina händer och stoppar dom gärna i munnen. Du trivs fortfarande bra i både vagnen och i bilbarnstolen. Du är nöjd och glad för det mesta, förutom om du blir övertrött på dagen eller om du är väldigt hungrig!

Det ska bli spännande att följa dig genom livet Leon, se vilken liten kille du kommer bli. Vilka intressen kommer du ha? Kommer du vara lugn eller sjövild? Blyg eller framfusig? Kommer du likna mamma eller pappa mest? Kommer du slåss med brorsan om vilka leksaker du vill ha? Framför allt så är jag lycklig över att du också finns i mitt liv. Du och Noel är det absolut bästa som hänt mig! Dom vackraste gåvorna i livet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>