Bästisar

Om det är något jag är glad över så är det att Ted och hans bröder har så fin kontakt med varandra och att ”vi flickvänner” kommer så bra överens med varandra. Det är kul därför att dom för tillfället är 5 kusiner och 4 med bara något år eller månader emellan. Mellan Noel och Lykke är det bara 8 månader och mellan Leon och Texas är det bara 3 månader. Noel stirrar mest på kusinerna och observerar på håll, speciellt stora kusinen Viggo som får lära alla småbarn massa bus :) Men jag tror och hoppas att dom alla kommer ha väldigt roligt tillsammans ju äldre dom blir. Och även om Noel inte är med och leker på samma sätt som dom andra så tror jag att han har stor nytta av Leon och av sina kusiner, dom får lära honom en massa och jag tror även att dom får lära sig en massa utav Noel!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>