Noels Insamling

Ni undrar säkert hur det går med insamlingen. Det har ju stått stilla väldigt länge nu. Mycket för att jag själv lagt ner mer tid på familjen än på att ”leta pengar”. Men nu har jag i alla fall dragit igång ett ”julprojekt”. Jag skickade efter lite fina julkort som jag nu skickat iväg till väldigt många företag i Norrköping. Jag hoppas verkligen att det ger något och att vi får in en hel del pengar det tid som är kvar det här året. Har inte den exakta summan i huvudet med totalt insamlat hittills är ca 45 000:- Helt galet vad duktiga alla är och vilka fina eldsjälar det finns där ute!

Jag hoppas vi kan samla in minst lika mycket till. Gardiner till alla rum på avd 15 kommer kosta 15 000:- så jag hoppas att vi kan få in en hel del av företagen nu. Sedan finns det drömmar om massa nya leksaker och en hel del roligt till lekterapin. Det finns så mycket roligt man skulle kunna ordna med där uppe, bara pengarna fanns! Tyvärr så satsar ju inte landstinget några kronor på att göra det roligt för barnen, dom står för vården, men leken, stimuleringen och färgerna hoppas jag att insamlingen kan hjälpa till med!

Till nästa år ska jag ordna med gåvobevis, så om man vill ge bort en gåva till insamlingen i någons namn som ex. i födelsedagspresent så kan man få ett gåvobevis av mig att ge till personen. Jag tror det skulle kunna vara en fin present. Sen tänkte jag på att ordna med lite flyers, kanske vill några av er som läser hjälpa till med det. Om jag skriver ihop några rader så kan jag skicka det via mejl till er och så kan vi tillsammans lämna på diverse ställen, ex på gymmet, jobbet, i affärer etc. Vad tror ni om det???

Ska gå in och uppdatera exakta summan och senaste personerna som lämnat en gåva under veckan som kommer. Men ni har väl inte missat att jag lagt upp insamlingen på facebook?? Gå in där och gilla insamlingen, om ni inte redan gjort det, här är länken; https://www.facebook.com/Noelsinsamling


blogstats trackingpixel

En reaktion på “Noels Insamling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>