Tack

Jag vill bara säga tack till alla er som följer oss, läser bloggen, skänker tankar och skriver en fin kommentar. Jag vill bara säga att det värmer väldigt mycket och blir ofta väldigt rörd av det ni skriver. Speciellt så blir jag rörd av er som läser och kanske befinner sig i en liknade livssituation. Jag blir rörd av alla mejl jag får från andra föräldrar och jag blir väldigt tacksam över att ni hör av er.
När Noel var nyfödd så hade jag velat haft en blogg att följa, fått en bok eller haft en vän att tala med som befunnit sig i en liknande situation, det hade jag inte, och därför så hoppas jag att det jag skriver kanske kan hjälpa någon annan, att någon kanske känner sig lite mindre ensam än vad vi gjorde i början. Jag hoppas att det kan hjälpa någon där ute, att få läsa om det som kanske känns lite tabubelagt, vissa saker är ju väldigt känsliga och väldigt svåra att tala om, vissa känslor känns ju ibland rätt förbjudna och det är väldigt jobbigt i perioder att ha ett barn med handikapp.

Jag är väldigt tacksam över att ni som läser finns där, stöttar, kommenterar, gläds med oss och följer vår resa. Jag uppskattar att ni fortsätter läsa trots att det i perioder är väldigt glest med inlägg och att ni får stå ut med att vänta på uppdateringar.

De flesta av er som läser vill oss väl och bryr sig om min familj, det är jag väldigt tacksam över. Så till er skickar jag världens största tack-kram och önskar er alla en lugn sista vecka nu innan jul!

Hälsningar
/Carolina

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>