Stressig morgon

När minnet brister blir resten lidande. Ringde BVC imorse för att boka in en extra viktkoll på Leon innan nästa bokat möte (7e jan). Känns som att han äter sämre nu när han är så täppt i näsan, så vill bara se så han får i sig som han ska i alla fall eller om vi måste testa flaskan och kanske ge något mål ersättning. Hur som så skulle Ted skriva upp att det blev på fredag i almanackan varpå han upptäckte att vi skulle vara på familjerätten idag vid 9.30, då var klockan 9.10. Suck, så det blev att kasta in ungarna i bilen och åka iväg. Vi hann som tur var, men stressigt blev det. Ted blev pappa även denna gången med 😉 Tycker alltid det är så roligt hur man ska bekräfta den möjliga ”befruktningsperioden”, men juridik är juridik.

Efter familjerätten åkte vi och lämnade lite kläder till frälsningsarmens insamling, förhoppningsvis gör dom bättre nytta hos någon annan än som högar i våra garderober, sen åkte vi till Toys´r us och köpte lite julklappar, dom öppnar förresten 09 hela veckan fram till jul, väldigt bra tycker jag!

 

Nu sover bägge barnen, faktiskt samtidigt, Noel sover ju samma tider i princip jämt men att få Leon att somna samtidigt är något jag sällen lyckas med, han är ju en väldigt vaken bebis dagtid och sover bara kortare perioder! Så nu ska vi passa på med en fika och ett parti yatzy, sen blir det lunch!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>