Bokad tid

Igår tog jag tag i något jag dragit mig för, att boka in en tid på folktandvården till Noel. Jag tycker väl att det är lika jobbigt att gå dit med honom som när en själv ska till tandläkaren. Hans tänder är väl lite som ”allt annat” med Noel, inte riktigt som normalt. Tänderna på den nedre käken är jätte sneda och verkar liksom växa på varandra, dessutom har några av hörntänderna bara kommit upp till hälften. Vi fick tid i början av Januari vilket känns jätteskönt. Jag förberedde dem på vem Noel är och att han inte är förtjust i undersökningar och är rädd för läkare av alla slag. Jag hoppas på att vi kan samarbeta när vi väl är där och att en tandläkare ändå lyckas få en viss överblick över hur det ser ut i Noels mun. Förhoppningsvis så kan han/hon då remittera till specialisttandvården och så kan vi försöka samköra även en kontroll av tänderna (och om något behöver åtgärdas) under samma narkos som allt annat ska undersökas.

Försökte boka en tid till mig själv med, på vårdcentralen, fast det är ju hopplöst. Har fruktansvärt ont i min nacke och  i ryggen, ibland så mycket att jag inte kan böja bak huvudet eller sova ordentligt. Dom rekommenderade kontakt med sjukgymnast i första hand, så får försöka ta tag i det så småningom, eller uppsöka en kiropraktor eller dylikt, tror mer på att knäcka till skiten…massage går bort, det är bland det värsta jag vet!

På tal om att boka, snart ska jag och Ted boka en resa, bara till han och mig, visserligen bara för en helg, men oj så spännande och så välbehövligt. Dessutom kommer det bli första gången jag flyger någonsin, pirrigt!

Står rätt stadigt numer med lite stöd!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Bokad tid

  1. Skriv din kommentar här!
    God Jul till Er alla.
    Tack för att ni delar med er av er vardag och att jag får följa med i den.
    Hoppas att ni får en fin jul och att nästa år blir så bra som det kan bli.
    GOD JUL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>