Dan före dopparedan

Ja då är det alltså julafton imorgon. Mysigt. Känner mig som ett litet barn själv, är väldigt förväntansfull för att ge barnen och Ted sina julklappar, charmen med julen är att ge tycker jag, vare sig det är en julklapp, en kram eller en hjälpande hand till någon som behöver så har julen alltid fört ett djupare budskap med sig än tomtar och julskinka.

Vi kommer att fira julen i hemmets lugna vrå och bara åka bort för att äta några timmar med resten av Teds familj. Både Noel och Leon är rejält förkylda och idag har dom haft feber bägge två. Säkert en andra omgång av någon förkylning som går. Det är jättetråkigt att dom är sjuka fortfarande, men jag hoppas dom är hyfsat pigga imorgon och orkar leka med kusinerna!

Vi julhandlade i början av veckan för att slippa känna av julstressen i affärerna och faktiskt så har vi haft en väldigt lugn vecka. Ett besök på BVC i fredags, det var skönt att se att Leon gått upp jättebra i vikt trots förkylning och lite krångel med amningen. Men 300g hade han gått upp på ett par veckor, skönt!

Griljerade skinkan idag och gjorde några köttbullar, brukar göra med kanel i till jul men dom uppskattades inte av Ted, ha, så han blir väl utan köttbullar här hemma under jul! Imorgon har vi visserligen knytkalas så farmor tar med sina köttbullar, han får väl äta av dom istället 😉 Har pysslat lite med julgodis och annat under dagen, städat och tvättat har vi gjort, rätt skönt att slippa över juldagarna. Annars myser vi bara, som man ska göra när det är helg!

Jag hoppas och önskar er alla en riktigt underbar jul, en jul utan stress och massa krav. Jag hoppas att ni får njuta av ledigheten med nära och kära och att morgondagen blir en mysig dag för er! Ta hand om varandra och se till att slappna av och bara ta det lugn, julen handlar inte om stress för den ”perfekta” julgranen eller det bästa julbordet, julen handlar om kärlek, omtanke och glädje, så det hoppas jag att ni får massor av!


 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Dan före dopparedan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>