Julafton

Julafton blev lugn och mysig, dock med två sjuka barn. Dom var glada till och från under dagen men bägge hade feber och var jätte hängiga. Väldigt tråkigt, men så kan det vara. Vi spenderade morgonen hemma och åt julgröt och öppnade paket. Vid lunch åkte vi hem till Teds äldsta bror med familj och åt julbord tillsammans med dem och barnens farmor och farfar. Noel var inte alls pigg utan dippade väldigt mycket i syresättning, så sen julafton har han behövt syrgas dygnet runt igen :(

Vi stannade kvar till efter Kalle Anka och öppnade lite klappar sedan åkte vi hem med två skrikande, gnälliga barn för att kurera oss här hemma. Det var en mysig julafton men det hade varit underbart om barnen hade fått varit friska istället. Men nästa år, då hoppas jag att båda är pigga och krya och kan springa runt och leka :)

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Julafton

  1. Vad fina foton på er ! Så smal du ser ut Carolina :-) Har inte sett foto på dig på ett tag. Kram och gott nytt år !

  2. Skriv din kommentar här!
    Fina kort på hela familjen. Så fina barnen är och så stor Leon ser ut.

    GOTT NYTT ÅR till er
    och jag hoppas att ni får mår bra. Håller en särskild tumme för att Noel ska få må så bra som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>