På bättringsvägen??

Det känns som att toppen av infektionen har varit, peppar, peppar. Han känns lite piggare nu och orkar faktiskt leka i kortare stunder. Däremot så har han fortfarande äckligt mycket syrgas, det susar i näsan och slemhinnorna blir helt förstörda (läs stora blodiga klumpar som täpper till luftvägarna och vägrar lossna). Han är fortfarande väldigt hängig, vill gärna sitta i famnen och mysa eller ligga ner och leka, sitta blir för jobbigt i längre stunder. Däremot så orkar han skratta och le idag :) Nätterna är fortfarande jobbiga, han sover oroligt och är väldigt rosslig och täppt, men det funkar ändå okej. När vi var uppe på barnakuten så bytte jag även ut proben till saturationsmätaren som tidigare glappat så nu slipper vi ju ändå dom onödiga larmen på natten för att kontakten försvinner, skönt!

Det känns lugnande att vi kunde få hem en inhalator att ha hemma, vet inte varför vi inte fått eller tänkt på det tidigare, men är glad att vi har det nu! Då kanske vi till nästa förkylning kan börja inhalera tidigare och slippa att det blir så mycket sämre så fort!

 

Idag är det fantastiskt väder ute, snudden på vårkänslor. Ska bege mig ut på en lång promenad med antingen bägge barnen eller bara Leon, han är ju lite mer tillfreds med att ligga  i vagnen än vad Noel är att sitta still! Däremot så går det bättre och bättre nu att ta med Noel i vagnen, han verkar ha börjat uppskatta det där med att se sig omkring. Igår körde jag ett styrkepass här hemma, det tar ca 30 min, allt som behövs är ett par hantlar, en pilatesboll och lite vilja :) Och idag har jag träningsvärk på de flesta ställen, men det är skönt på något sätt!

Hoppas det fortsätter gå åt rätt håll nu och inga fler baciller och virus längs vägen. Men jag vågar inte ta ut något i förskott, bara hoppas och be lite till högre makter att Noel ska få bli frisk igen, iaf så som det var innan han fick lunginflammation!

Ta vara på solen kära läsare, det är inte alla dagar den lyser så här starkt!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “På bättringsvägen??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>