Orkar skratta

Ja faktiskt så är Noel så pass bättre han börjar bli sig själv igen. Orkar skratta, busa och leka som vanligt. Han har syrgas på dygnet runt, annars dippar han alldeles för fort i syresättning. Nätterna är fortfarande jobbiga, han är väldigt snorig och täppt fortfarande och hostan hänger kvar. Leon är också snorig och täppt, har svårt att äta på nätterna. Jag hoppas verkligen att den här vevan av förkylningar och diverse infektioner försvinner snart. Känner att orken börjar ta slut när det kommer till sjukdomar. Är så sjukt less på trötta, sjuka barn som inte orkar som vanligt. Är trött på att Noel ska vara ”mer sjuk än vanligt”.

Noels mage krånglar nu med, vi har fått lov att öka Movicol från 1/2 till 1 hel påse/dygn. Han har dessutom svårt att bajsa endast med hjälp av Resulax utan i en veckas tid nu så har vi gett honom Klyx dagligen, så länge han får ut bajset tänker jag, det är liksom huvudsaken. Tur nog så tänkte tarm på ALB likadant, det är bara jobbigt att behöva ge klyx också. Det är jobbigt att magen ska krångla utöver all annan skit just nu. Nu kan det ta en timme och ibland mer för honom att bajsa ordentligt. Det blir med andra ord mycket tårar, skrik och kämpande.

Jag känner mig rätt trött faktiskt. Jag önskar verkligen att det fanns tid och ork över till det som jag skulle vilja göra, bortsett från familjen då, men jag önskar att det fanns mer tid över till insamlingen, att jag kunde ge den 100%, men det funkar inte riktigt så som det är nu. Men jag tänker att det inte är någon panik, det finns inget slutdatum och det blir bättre resultat om jag kan ge 100% när jag väl gör något. Just nu känns det som att det jag får prioritera är familjen och sedan att försöka komma iväg och träna. Är inne på min andra vecka nu med mer träning och bättre kost, vill inte kalla det diet eftersom jag bara väljer att äta annorlunda och träna mer. Men jag har gåt ner 2,5 kg på 10 dagar nu, känns jättekul. Vi ska ju förhoppningsvis åka iväg i April bara jag och Ted, så tills dess har jag 10 kg kvar, en riktig morot med andra ord, tänk så mycket shopping man kan göra i London :)

En liten kort uppdatering bara. Vi gör inte så mycket på dagarna, jag försöker gå en timme på dagen med barnen, så dom för luft och jag får motion, det har funkat hyfsat den här veckan bortsett från att Noel vägrat sova två gånger i vagnen och skrikit halva vägen istället. Men det är bara trots, en del trots just nu, speciellt med maten och sömnen och en del ”låtsasgråt” när han får för lite uppmärksamhet (enligt honom), dvs om man råkar titta på Leon för lång stund 😉 Idag när jag gick hade jag väl maximal otur, gick iväg trots snöstorm, tog mig 10 min att få på det satans regnskyddet till liggdelen (bugaboos är jättetajta), väl iväg så börjar Noel skrika, Leon somnar, sätter igång saturationsmätaren som lägger av (batterierna dog), tänker att så länge det finns syrgas är det ok. Tar upp telefonen för att ringa ett par samtal, batteriet dör…håll på att bli påkörd av en idiot vid ett övergångsställe..hade tagit på mig alldeles för mycket kläder för en snabb promenad med bägge barnen så höll på att drunkna i svett. Väl hemma krånglar det så jag får vänta en evighet på hissen upp…jaja, vi fick ju frisk luft iaf….Och Noel han sov väl cirka 30 min…så han är skittrött nu och vägrade äta nyss…

Snart kommer i alla fall pappan hem, då ska mamman smita in i badrummet och ta ett bad och läsa en tidning…som jag köpte för flera veckor sedan men inte hunnit läsa ännu..

Hoppas ni alla har det underbart och slipper infektioner och förkylningar. Kram på er

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Orkar skratta

  1. Hej Carolina,
    oj så länge sedan. Men så dyker tanken på Noel upp ibland, fortsatt. Fina killar ni har! Å jag förstår verkligen att du är trött. Tänk INTE på annat än familjen och dig själv (inkl. ev. träning, läsa tidning). Var rädd om dig du. Du är Fantastisk!

    Kramar Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>